Як скасувати бронювання або всю поїздку?

Якщо ви передумали їхати, необхідно якомога скоріше видалити поїздку.

Пасажири мають дізнатися про це якнайшвидше, щоб вони могли знайти та забронювати іншу поїздку.

Коли ви видаляєте поїздку на сайті чи в додатку, пасажири відразу отримають автоматичне повідомлення про це, та все ж радимо повідомити їм  особисто.

Щоб видалити поїздку, відкрийте сторінку «Мої поїздки», знайдіть потрібну поїздку та натисніть «Видалити».

Ми не стягуємо штрафів за видалення поїздок і не публікуємо причини, які ви вказуєте. Проте ми хочемо, щоб попутники могли розраховувати на BlaBlaCar, як на джерело надійної інформації, тому ми залишаємо за собою право блокувати водіїв, які постійно видаляють поїздки.

Якщо з якоїсь причини ви більше не можете їхати з одним із пасажирів, але хочете залишити всіх інших, ви можете будь-коли скасовувати окреме бронювання.

Для цього на панелі користувача відкрийте сторінку «Мої поїздки» та натисніть «Ваші пасажири».

Тут ви можете скасувати будь-яке бронювання.

Знову ж таки, радимо зв'язатися з пасажиром і повідомити йому про це особисто.

Чи була ця стаття корисною?
Не знайшли відповіді на питання? Зв'яжіться з нами