Kimliğim kimler tarafından görüntülenecek ve nasıl kullanılacak?

Kimliğinizi (ehliyetinizi veya nüfus cüzdanınızı) doğrulama amacıyla yüklediğinizde, üçüncü taraf hizmet sağlayıcımız, BlaBlaCar profilinizdeki adınızı ve soyadınızı, kimliğinizdeki adınız ve soyadınızla karşılaştırır. Karşılaştırma sonucunda adınız ve soyadınız eşleşirse kimliğiniz doğrulanmış olur. Kimlik bilgileriniz kesinlikle gizli tutulur ve sadece üçüncü taraf hizmet sağlayıcı iş ortağımız tarafından doğrulama amaçlı kullanılır; başkalarıyla paylaşılmaz. Ayrıca kimlik bilgileriniz, profilinizi ziyaret eden diğer üyeler tarafından da görüntülenemez. Diğer üyeler sadece profilinizdeki "Kimlik doğrulandı" ifadesini görür.

Bu makale yardımcı oldu mu?
Aradığınızı bulamadınız mı? Bize Ulaşın