Kako se koristi Boost

Shvatamo da ne može svako da stane da pokupi ili ostavi putnike tokom putovanja. Zbog toga u svakom trenutku možete isključiti Boost i primati putnike samo za celu vožnju koju ste prvobitno objavili. 

Isključite Boost zahteve za rezervaciju: 

  1. Idite na Vaše vožnje 
  2. Izaberite vožnju koju želite da ažurirate 
  3. Kliknite na Vaša objava Uredite svoju objavu 
  4. Idite na Boost zahtevi za rezervaciju 
  5. Kliknite na plavu kvačicu da biste deaktivirali Boost 
  6. Kliknite na Sačuvaj 

Dobro je znati; u bilo kom trenutku možete ponovo aktivirati Boost za vašu vožnju! 

Da li ti je pomogao ovaj članak?
Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Kontaktirajte nas