Numărul meu de telefon este deja folosit

Dacă îți adaugi numărul de telefon și acesta este asociat unui alt cont, îl poți recupera pentru a-l verifica pe profilul tău.

Selectează noul cont și îți vom trimite un SMS pentru a-ți verifica numărul.

Pentru moment, recuperarea numărului prin aplicația iOS nu este posibilă, dar poți folosi versiunea mobilă a site-ului. Accesează-ți profilul, adaugă-ți numărul de telefon și urmărește instrucțiunile de mai sus.

Dacă recunoști adresa de e-mail a contului cu care îți este asociat numărul de telefon (arată cam așa: a*****z@xxxxx.com), alege să-ți folosești noul cont. Te vom invita apoi să intri în vechiul cont, în care îți este deja înregistrat numărul de telefon, pentru a-ți schimba fie parola, fie adresa de e-mail.

O altă opțiune ar fi aceea de a adăuga un alt număr de telefon.

A fost util acest articol?
Nu găsești ceea ce cauți? Contactează-ne