Cum fac pentru a anula o rezervare sau întreaga cursă?

Dacă intervine ceva și nu mai intenționezi să călătorești, te rugăm să-ți ștergi cursa cât mai curând.

 Pasagerii tăi trebuie să fie înștiințați cât mai rapid, pentru a-și putea găsi o altă cursă. Odată ce ți-ai anulat cursa pe site-ul web sau aplicația mobilă, pasagerii primesc imediat o notificare, dar ar fi mai plăcut dacă i-ai contacta în mod personal, pentru a-i informa.

Pentru a-ți anula cursa, mergi la „Curse oferite”, găsește cursa pe care vrei să o anulezi și fă click pe „Șterge”.

Anularea curselor nu se penalizează, iar motivul invocat nu este publicat în profilul tău. În același timp, pentru a menține o platformă fiabilă pentru pasageri, BlaBlaCar își rezervă dreptul de a suspenda contul conducătorilor auto care își anulează cursele prea des.

În cazul în care, oricare ar fi motivul, nu mai poți călători împreună cu unul din pasagerii tăi, dar menții călătoria cu ceilalți pasageri, poți oricând anula individual o rezervare. Din tabloul tău de bord, mergi la „Curse oferite” și fă click pe „Vizualizare pasageri”. De aici, poți anula rezervarea oricărui pasager. Încă o dată, ar fi și mai plăcut dacă ai contacta pasagerul în mod personal, pentru a-l informa că i-ai anulat rezervarea.

A fost util acest articol?
Nu găsești ceea ce cauți? Contactează-ne