Jak zmienić liczbę dostępnych miejsc?

Jeśli nie masz już więcej wolnych miejsc, bardzo ważne jest, aby poinformować o tym w Twojej ofercie zamieszczonej w serwisie i ją zaktualizować. Dzięki temu inni pasażerowie nie będą niepotrzebnie się z Tobą kontaktować. 

Aby zaktualizować liczbę miejsc, odnajdź przejazd w zakładce Oferowane przejazdy i zmień liczbę oferowanych miejsc używając przycisków + i -. Jeśli zmniejszysz liczbę dostępnych miejsc do zera, Twój przejazd nie będzie już wyświetlany w wynikach wyszukiwania, a inni użytkownicy nie będą mogli się już z Tobą kontaktować.

Jeśli wszystkie miejsca zostały zapełnione, nie można usuwać przejazdu z serwisu, ponieważ spowoduje to utratę możliwości kontaktu przez serwis z osobami, z którymi prowadzona była konwersacja oraz uniemożliwi późniejsze wystawienie oceny.

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 0 z 0
Szukasz czegoś innego? Skontaktuj się z nami.