Je account opzetten

Je bent ingelogd, maar je moet je account nog instellen. Hier lees je hoe je je persoonlijke gegevens kan bewerken, je meldingen kan beheren en je gegevens kan verifiëren.

Je persoonlijke details bijwerken

Of je nu een passagier of bestuurder bent, het is belangrijk om je account up-to-date te houden. Zodra je bent ingelogd, ga je naar je Account voor het volgende:

Je gegevens verifiëren Verified Identity badge.svg

Voordat je een rit boekt of aanbiedt, vragen we je om een aantal dingen te doen, zoals:

• Je ID verifiëren [momenteel niet beschikbaar in NL en BE]: Details over het uploaden van je ID via ons beveiligde verificatiesysteem - die we met niemand delen.
  • Je telefoonnummer verifiëren: Hoe je je telefoonnummer kan toevoegen, bijwerken en verifiëren.
  • Je e-mailadres verifiëren: Ontdek hoe je je e-mailadres kunt toevoegen of bijwerken.

De veiligheid van je persoonlijke gegevens is belangrijk. Voor meer informatie over hoe we je persoonlijke gegevens veilig bewaren, kan je ons Privacybeleid raadplegen.