Als de carpoolbestuurder de rit wijzigt

Wanneer de bestuurder de vertrek- of aankomstplaats van de rit verandert, dient hij/zij de passagiers dit zo snel mogelijk te laten weten.

Als de wijzigingen geen probleem voor je zijn, kan je de oorspronkelijke rit maken met de bestuurder.

Als de wijzigingen voor jou niet passen, zal je volledig worden terugbetaald (inclusief servicekosten), omdat de bestuurder verantwoordelijk is voor de annulering.

Wanneer de bestuurder de rit niet annuleert en niet komt opdagen, dien je dit binnen 7 dagen te melden aan BlaBlaCar door de volgende stappen te volgen:

• Ga naar ‘Jouw ritten’ als de vertrektijd nog niet is bereikt en naar ‘Vorige ritten’ als de vertrektijd gepasseerd is.

• Kies de juiste rit en klik op ‘Deze boeking bekijken’.

• Klik vervolgens op ‘Deze boeking annuleren’ om een kwestie in te dienen.

• Als de bestuurder akkoord gaat met jouw beschrijving van de gebeurtenis of niet reageert, zal je een volledige terugbetaling ontvangen. Als de bestuurder niet akkoord gaat, zal er een kwestie worden geopend en zal het Member Relations team de kwestie oplossen.