Verander of reset je wachtwoord

Wachtwoord vergeten? Problemen met inloggen? Tijd voor een reset!

Om je wachtwoord te resetten:

1. Ga naar Log in > Doorgaan via e-mail
  2. Selecteer Wachtwoord vergeten
  3. Geef je e-mailadres in en klik op Versturen

Je zult een link ontvangen (deze is 24 uur geldig) om een nieuw wachtwoord aan te maken. Het zou kunnen dat je je spamfolder moet checken en je mail-scanner of anti-virus software moet uitschakelen, deze kunnen er namelijk voor zorgen dat je de link niet op tijd kunt openen en de geldigheid vervalt.

Om je wachtwoord te veranderen:

1. Ga naar Profiel > Account > Wachtwoord
  2. Geef je huidige wachtwoord in
  3. Geef je nieuwe wachtwoord in en bevestig
  4. Selecteer Bewaar nieuw wachtwoord

Om een wachtwoord aan te maken om direct in te loggen:

Als je een BlaBlaCar-account hebt aangemaakt door in te loggen via Facebook of Apple, heb je toen geen wachtwoord moeten instellen. Als je echter een wachtwoord aanmaakt om toegang te krijgen tot je BlaBlaCar-account, is je profiel niet langer gekoppeld aan je Facebook- of Apple-account en kun je alleen inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Hier is hoe je dit kunt doen:

1. Log je uit op je BlaBlaCar-account
  2. Volg de stappen hierboven om je wachtwoord te resetten

Tip: Vergeet niet om een sterk wachtwoord aan te maken en deel nooit je wachtwoord in e-mails of andere vormen van communicatie

Troubleshooting

Als je je wachtwoord hebt aangepast en niet meer kunt inloggen, kunnen dit de redenen zijn waarom:

Je hebt geen e-mail van ons ontvangen

Check je spamfolder. Als je niets van ons ontvangen hebt, contacteer dan je e-mailprovider om na te gaan of al je e-mails wel aankomen.

Je hebt een e-mail van ons ontvangen, maar deze werkt niet

Als je de e-mail hebt gevonden waarmee je je wachtwoord kunt aanpassen, maar de link werkt niet: dat is wellicht omdat deze maar 24 uur lang geldig is. Geen nood, je kunt een nieuwe e-mail aanvragen.

Je hebt geen wachtwoord

Als je een BlaBlaCar-account hebt aangemaakt door in te loggen via Facebook of Apple, heb je toen geen wachtwoord moeten ingeven. Je kunt een wachtwoord aanmaken door de stappen te volgen om je wachtwoord te resetten.

Je hebt geen toegang meer tot je e-mailadres

Omwille van veiligheidsredenen moet je toegang hebben tot het e-mailadres dat gelinkt is aan je BlaBlaCar-account om je wachtwoord te kunnen resetten. Indien je geen toegang hebt tot je e-mailadres, contacteer ons dan.