Meerdere accounts samenvoegen

Helaas is het niet mogelijk om eerdere of actieve boekingen, ritpublicaties en beoordelingen van de ene account naar de andere over te dragen. 

Ons advies? Houd de account die je het meest gebruikt zodat ke het hoogste ervaringsniveau behoudt, en verwijder de andere. Alle boekingen op die account zullen automatisch worden geannuleerd, dus wacht met het verwijderen ervan tot je rit heeft plaatsgevonden. 

Let op: Als je een BlaBlaCar-account hebt in een bepaald land, kan je dezelfde app en hetzelfde account overal ter wereld gebruiken.

Heb je je wachtwoord vergeten? Ontdek hoe je je wachtwoord kunt resetten.

Was dit artikel nuttig?
Geen antwoord gevonden? Contact met ons opnemen