Hoe kan ik mijn boeking wijzigen?

Moet je je ticket aanpassen? Kan gebeuren! We zijn er om je te helpen. Kijk allereerst op de bevestigingsmail van je boeking om te zien met welke busmaatschappij je reist.

BlaBlaCar Bus

Als je reist met BlaBlaCar bus, kun je de datum en tijd van je reis aanpassen. Voor andere aanpassingen, zoals de naam van een passagier of het vertrek-/aankomstpunt, moet je je boeking annuleren en opnieuw boeken.

Je kunt je boeking tot 30 minuten voor vertrek aanpassen/annuleren, maar er worden kosten in rekening gebracht wanneer je dit minder dan 14 dagen voor vertrek doet.

Als je ingelogd was op je BlaBlaCar-account tijdens het boeken

Om een boeking met BlaBlaCar Bus aan te passen of annuleren:

1. Ga naar Jouw ritten
  2. Selecteer de rit die je wilt aanpassen/annuleren
  3. Druk op Deze boeking annuleren of aanpassen en volg de instructies op het scherm

Als je niet ingelogd was op je BlaBlaCar-account tijdens het boeken

Als je een bus hebt geboekt terwijl je niet ingelogd was, geef ons dan wat extra informatie en volg de instructies op het scherm om je boeking te vinden en bewerken.

Let op! Wanneer je nieuwe boeking goedkoper is, zul je een voucher krijgen (geldig voor 1 jaar) ter waarde van het verschil in prijs minus de aanpassingskosten. Wanneer je nieuwe boeking duurder is, zul je het verschil moeten betalen plus de aanpassingskosten.

Reizen met onze buspartners

Als je een reis hebt geboekt bij één van onze buspartners, kun je je boeking helaas niet aanpassen. Mogelijk val je wel onder de annuleringsvoorwaarden. In dat geval moet je je boeking annuleren via je bevestigingsmail en dan een nieuwe boeking maken.