Je meldingen beheren

We sturen je notificaties per sms, pushbericht en e-mail om je op de hoogte te houden.

Je notificaties beheren:

1. Ga naar je Profiel > Account
  2. Klik op Meldingen, e-mails & sms'jes

Je kan kiezen welke soorten notificaties je van ons wilt ontvangen en welke niet. Hier zijn de soorten notificaties die we je sturen:

• Aanbiedingen en tips: Promoties, updates aan ons plaform, en onze nieuwsbrief
  • Berichten: Communicatie van bestuurders en passagiers
  • Herinneringen: Herinneringen aan je boekingen of tips voor een geslaagde rit
  • Hulp voor je account: Informatie over je ritten, je account, en verzoeken om hulp
  • Info over je rit: Updates over de status van je boeking en de bevestiging van je boeking

Je zal enkel sms'jes ontvangen met belangrijke informatie over je boekingen en over eventuele annuleringen. Alle andere berichten ontvang je via e-mail of pushbericht. Als je pushberichten wilt ontvangen, moet je de BlaBlaCar-app downloaden.

Je kan kiezen welke soorten notificaties je wilt ontvangen door je notificaties te beheren. Je kan je notificaties echter ook volledig uitschakelen:

• Pushbericht: Ga naar de instellingen van je mobiele app en kies voor het uitschakelen van notificaties
  • E-mail: Klik op Uitschrijven in de e-mails die je van ons ontvangt

Om ervoor te zorgen dat je de belangrijkste communicatie toch ontvangt, kan je bepaalde sms'jes of e-mails niet uitschakelen. Deze zijn gerelateerd aan je boeking, account-instellingen, legale updates of verzoeken om hulp.

Ontvang je geen notificaties? Zoek hier uit waarom.