Wat is de Flex-optie voor bustickets?

Als je op onze website of app een busticket koopt bij BlaBlaCar Bus, kun je voor een toeslag de Flex-optie toevoegen. Met deze optie kun je je ticket (één keer) gratis wijzigen of annuleren tot 30 minuten voor vertrek. Daarna kun je je boeking niet meer wijzigen of annuleren.

Als je je rit omwisselt voor een goedkopere rit, betalen we je het verschil in de vorm van een voucher terug. Als je je rit omwisselt voor een duurdere rit, betaal jij het verschil.

Als je je rit annuleert, betalen we je de ticketprijs terug in de vorm van een voucher.

Let op: de Flex-optie kan niet worden omgewisseld of terugbetaald. Je kunt de Flex-optie alleen toevoegen tijdens het boeken, niet achteraf.

Lees voor meer informatie over deze optie onze algemene voorwaarden.