Szeretném megváltoztatni vagy törölni az utamat

Amennyiben még nincs utasod, a felhasználói fiókodban a „Hirdetéseid” alatt egyszerűen megváltoztathatod az út részleteit. Itt az „Út szerkesztése gombra kattintva tudod módosítani többek között az indulás idejét, az árát, a találkozási pontokat, stb., vagy kattints az „Út törlése” gombra az út visszavonásához és eltávolításához.

Ha már megállapodtál utasokkal, kérünk legyél tekintettel arra, hogy az  útiterv törlésével vagy módosításával kényelmetlenségeket okozol nekik. Ha ennek ellenére is úgy döntesz, hogy megváltoztatod vagy törölöd az utat, nagyon fontos hogy a) frissítsd a már közzétett út adatait és b.) a csalódást elkerülendő értesítsd az utasokat. 

Hasznos volt ez a cikk?
Nem találod amit kerestél? Vedd fel velünk a kapcsolatot!