Hogyan gondoskodunk a személyazonosító okmányod biztonságáról?

Amikor feltöltöd a személyazonosító okmányodat ellenőrzés céljából a BlaBlaCar appban, a harmadik félnek minősülő szolgáltatónk ellenőrzi, hogy a BlaBlaCar-profilod megfelel-e a személyazonosító okmányodon szereplő névnek. Ha igen, akkor a személyazonosító okmányod igazolva lesz.

Az útleveled és a személyazonosító igazolványod fotóját és adatait szigorúan bizalmasan kezeljük. A személyazonosító okmányodat soha nem osztjuk meg mással. Sem a BlaBlaCar, sem a szolgáltatónk nem fog háttérellenőrzést végezni a múltadra, illetve a szakmai vagy magánéletedre vonatkozóan.

Ezenkívül a személyazonosító okmányod *nem* lesz látható a BlaBlaCar-profilodat meglátogató más személyek számára. A többi tag csak a profilodon megjelenített, pipával jelölt „Személyazonosság ellenőrizve” címkét fogja látni.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a korod látható lesz a profilodon. Erre a platformunk biztonságának és megbízhatóságának megőrzése érdekében van szükség, ugyanis az életkor feltüntetése segít fenntartani a bizalmat a tagjaink között.

További információkért tekintsd át az Adatkezelési szabályzatunkat.

Nem találod amit kerestél? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hasznos volt ez a cikk?

136/67 szavazó hasznosnak találta ezt