Kako koristiti Boost

Razumijemo da se ne može svatko zaustaviti da pokupi ili ostavi putnike tijekom putovanja. Zbog toga možete u bilo kojem trenutku isključiti Boost i primati putnike samo za cijelu vožnju koju ste prvotno objavili. 

Isključite Boost zahtjeve za rezervaciju:  

  1. Idite na Tvoji prijevozi  
  2. Odaberite vožnju koju želite ažurirati 
  3. Kliknite na Tvoja objava > Uredi svoju objavu 
  4. Idite na Boost zahtjevi za rezervaciju 
  5. Kliknite na plavu kvačicu da biste deaktivirali Boost 
  6. Kliknite na Spremi  

Dobro je znati; u bilo kojem trenutku možete ponovno aktivirati Boost za vašu vožnju! 

Je li ovaj članak bio koristan?
Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Kontaktirajte nas