Úprava nabídky

Editace publikace:

  1. V části Tvé jízdy vyber publikaci
  2. Klikni na tlačítko Upravit publikaci v části Tvé jízdy
  3. Potvrď změny, které chceš provést

Aby se předešlo nedorozuměním a případnému zrušení rezervace místa cestujícím, jsou změny, které lze ve sdílené jízdě provést, omezené.

Poznámka: Řidiči mohou svou publikaci upravovat až do odjezdu jízdy.

Pokud cestující nemají rezervované místo, můžeš upravit:

Pokud si již cestující rezervovali místo, můžeš pouze upravit:

Naše rada? Pokud potřebuješ provést změny, ale máš výhrady, pošli cestujícím zprávu, zda s navrhovanými změnami souhlasí. Pokud nesouhlasí, budeš muset jízdu zrušit a vypsat novou. V důsledku toho budou všechny rezervace zrušeny a cestujícím budou automaticky vráceny peníze.

Nenašli jste, co hledáte? Kontaktujte nás

Byl pro vás tento článek užitečný?

Počet uživatelů, kteří toto označili za užitečné: 223 z 839